Батько Стаса П'єхи кинув його, коли йому не було й року. Однак зараз колишній джазовий музикант живе в маленькій квартирі і не має коштів навіть на елементарні речі. Про це розповіли в передачі на російському ТБ.

"Стас – це моя біль. Гроші раніше приходили постійно, а зараз він нічого не надсилає", —поділився Пятрас Герулис.

Батько Стаса П'єхи

У нього пенсія 16 тисяч рублів в місяць і цих грошей йому не вистачає на життя. Раніше Стас регулярно надсилав батькові додаткові гроші, але зараз він більше нічого не надсилає.

"Був час, коли не було їжі зовсім, виживав. Ходив по мусоркам, шукав там помідори, баночку меду. Зараз раз в день ходжу в соціальну їдальню", — поділився чоловік. Артист став дружити з бомжами, які надалі обікрали його квартиру – винесли комп'ютер, телевізор і телефон. "Інші бомжі так не чинять, а ці "віддячили". Може, так треба було?" — задався питанням Герулис.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Батько Стаса П'єхи

Стас в інтерв'ю розповідав, що надсилав батькові 500 євро, які той витратив на ліки та алкоголь. Також він вважає, що у батька є проблеми психіатричного характеру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Едіта П'єха відверто зізналася про велику біду в родині.

Як повідомляв Знай. ua, Стас П'єха розкрив сімейні таємниці.

Також Знай. ua писав, що у сім'ю П'єхи прийшла біда.