38-річна Народна артистка України, володарка одного з найсильніших голосів країни, співачка Джамала зізналася, що вагітна.

Про це вона повідомила в особистому блозі в Instagram, показавши миле фото з чоловіком та сином.

"Мені здавалося, у любові є межа, кордон, який всім нам даний. Як зважена крупа, норма. Але ти постукав, дав знак, що тут, присоромив мене, що я знов не сама. І в секунду розширив простори любові, що так часто ми самі собі призначаємо. І із всесвітом всередині чекаю на тебе, та що там - душі не чаю. Ні, неможливо стати більш досвідченим і навіть звикнути. Це чудо, яке дарує Всевишній! ", - написала Джамала.

Нагадаємо, що першу дитину Джамала народила в 2018 році. Співачка в 2017 році вийшла заміж за Сеит-Бекіра Сулейманова, з яким виховує дворічного сина Еміра-Рахмана.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джамала показала фанатам підрослого сина.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Джамала зробила відверте зізнання щодо Alyona Alyona

Також Знай.ua писав, Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.