У новій серії тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров спробує розгадати загадку феноменального здоров'я китайців. Мандрівник візьметься за дослідження особливостей традиційної китайської медицини і не лише випробує на собі її найнезвичніші методи, але і буде в буквальному сенсі "горіти на роботі".

Незвичайні техніки лікування в Піднебесній сформувалися 5 тисяч років тому і практикуються до сьогодні. Але найунікальнішим є те, що в Китаї вони успішно поєднуються з сучасною західною медициною.

Світ навиворіт, фото: прес-служба 1+1

Подорож у світ китайської медицини команда тревел-шоу почне з Шанхая. Щоб дізнатися, чим народні рецепти лікування відрізняються від знайомих нам європейських, Дмитро Комаров піде в звичайну державну поліклініку традиційної медицини. Тут ведучий разом з оператором Олександром Дмитрієвим довірять своє здоров'я доктору-гуру і підуть на всы незвичайні і, здавалося б, навіть болючы процедури.

Українські мандрівники покажуть також масажний салон, де практикують лікування за допомогою вогню. Шокуючу звичайного глядача процедуру Дмитро Комаров теж випробуэ на собі.

Світ навиворіт, фото: прес-служба 1+1

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Друзі, це називається згоріти на роботі", - не без страху буде жартувати ведучий.

Крім цього, Дмитро Комаров рано вранці відправиться в найзвичайнышинський парк, щоб взяти участь у масовій ранковій зарядці китайців, які в свої 70-80-90 років можуть сідати на шпагат і показують чудеса фізичної підготовки.

Світ навиворіт, фото: прес-служба 1+1

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаров зі "Світ навиворіт" зізнався, як пережив розлуку з Кучеренко у Китаї

Як повідомляв портал Знай.ua, повернувшись з Китаю Дмитро Комаров розповів про смертоносний коронавірус: "Старт сезону збігся з епідемією"

Також Знай.ua писав, що Дмитро Комаров "заманює" до Китаю, доки там володарює коронавірус