Відомий український виконавець Олексій Потапенко, продюсер і чоловік Насті Каменських, який нещодавно відпочивав у Дубаї, часто радує публіку яскравими фото і відео зі свого життя в Instagram. На нових фото, які останнім часом показує Потап, фанати помітили, що він сильно схуд і погарнішав. Так і того разу артист виклав "схудлий" знімок, правда вже з дружиною Настею.

На новому знімку парочка відображена у якоїсь цікавій кімнаті з дерев'яними стінами. Потап стоїть трохи позаду, заклавши руки за голову, на ньому сірі штани і яскрава червона футболка. Настя ж з'явилася перед камерою в теплому і об'ємному в'язаному светрі, який приховує її ідеальну фігуру. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж і грайлива посмішка. У підписі до фото Потап написав "Спокійної ночі" німецькою мовою. А фанати парочки почали обговорювати нове фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.