Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно донька знаменитості, 14-річна Аріадна, виставила трепетний кадр, де позувала на прем'єрі фільму "Лід 2" зовсім не зі зірковою мамою, а з нареченою свого батька Ігоря Вдовіна, телеведучою та журналісткою Оленою Ніколаєвою. Так, поки Волочкова по вуха загрузла в шпагатах, відвертих кадрах, дивних романах і скандалах, її красуня-донька відмінно поладнала зі своєю мачухою, адже дівчат часто бачать разом.

"Про евакуацію дивіться в новинах🤷🏼‍♀️ Класні фотки вийшли) Фільм крутий, принаймні до середини🤪", - поділилася емоціями Аріадна. Фолловери не пройшли повз: "Яке щастя, що поруч з дівчиною підлітком така гідна жінка👍", "Яке щастя для тебе, що ти живеш у тата, Олена дуже культурна, врівноважена жінка", "Вау, красуні! 🔥 Аріадна так подорослішала ! Олена дуже чарівна! Гідний приклад молодому поколінню.", "Аріадна ,стильна красуня🌟", "🌹,Як сестрички🌹Красуні❤️🌹🌹🌹", "Чудові.. Ви просто красуні.... Дуже приємно бачити такі гармонійні фотографії", "Гарненькі!❤️ Стильні!👌".

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.