Ведучий популярної програми "Світ навиворіт" на каналі "1+1" Дмитро Комаров в ексклюзивному інтерв'ю розповів про те, як знімався новий сезон тревел-шоу в Китаї, а також поділився цікавими історіями свого сімейного життя.

Телеведучий досить довго був одним з найбільш завидних холостяків українського шоу-бізнесу. Дмитро зізнався, що довго шукав другу половинку, яка була б такою ж авантюристкою, як і він сам. На питання, у чому ж проявляється авантюризм його дружини Олександри Кучеренко, Комаров натхненно розповідає історії найспонтанніших подорожей їх пари.

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко, фото: прес-служба 1+1
Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко, фото: прес-служба 1+1

"Взяти хоча б її день народження. Я сказав, щоб вона не забула взяти закордонний паспорт, а час вильоту повідомлю трохи пізніше. Вона навіть не стала питати, куди ми їдемо. Вилітаємо. "О, Прага? Чудово!". Приблизно так же вийшло, коли ми вирішили кудись втекти після весілля. Кажу: "Куди ти хочеш?" - "Не знаю. Довіряю вибір країни тобі". Ми сідаємо на дивані, відкриваємо систему бронювання квитків. Дивлюся — Берлін, завтра на ранок є рейс. "Полетіли?" - "Давай!" Тут же проплачуємо карткою квитки і бронюємо на одну ніч готель. Погуляли по місту, ближче до часу виселення задаю Саші питання: "Залишимося тут або ще куди-небудь поїдемо? Я б поїхав, мені нудно тут сидіти". Взяли машину, відкрили Google-карту, подивилися, які міста є поруч. Спочатку думали подивитися фото в інтернеті — які місця нам більше сподобаються. Потім бачимо — о, Гамбург, найбільше німецьке місто! Звідти нам захотілося перебратися ближче до моря, і ми опинилися — теж випадково — на Балтійському узбережжі. Загалом, дуже круто відпочили!" - розповів Дмитро Комаров. Дмитро Комаров

Комаров зізнався, що у них з Олександрою з самого спочатку все склалося ідеально, навіть ніякого "притирання" не знадобилося. Адже пара була знайома за кілька років до весілля, і за цей час вони встигли добре вивчити один одного. Відомий мандрівник розповів, що у нього складний характер і він міг зірватися або приревнувати другу половинку, але зараз все змінилося на краще.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко, фото: прес-служба 1+1
Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко, фото: прес-служба 1+1

"Навряд чи людина в 36 років може якось кардинально змінитися. Просто Саша — та половинка, яка зі мною гармонує. Поруч з нею мені немає необхідності ні ревнувати, ні показувати свої не найпростіші риси характеру. А в якихось моментах вона на мене навіть позитивно вплинула. Наприклад, я тепер не розкидаю по всій кімнаті речі, хоча раніше міг залишити де попало, а вранці через них переступити і піти далі. Завдяки Саші у нас у квартирі чисто і красиво, і мені совість не дозволяє порушувати це порядок", - поділився ведучий. Дмитро Комаров

Новий сезон програми "Світ навиворіт", в якому Дмитро Комаров покаже іншу сторону життя Китаю, вже стартував на "1+1". За словами ведучого, Піднебесна перевершила всі очікування навіть досвідченої команди тревел-шоу. У Китаї "Світ навиворіт" потрапить у таємничий храм Шаолінь, покаже передові технології і тисячолітні ритуали традиційної китайської медицини, розповість історії незвичайних героїв і дослідить незвичайну місцеву кухню.

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко, фото: прес-служба 1+1
Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко, фото: прес-служба 1+1

Дмитро Комаров, фото: прес-служба 1+1
Дмитро Комаров, фото: прес-служба 1+1

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Комаров зі "Світ навиворіт" зізнався, як пережив розлуку з Кучеренко у Китаї

Як повідомляв портал "Знай.ua", повернувшись з Китаю Дмитро Комаров розповів про смертоносний коронавірус: "Старт сезону збігся з епідемією"

Також "Знай.ua" писав, коронавірус не налякав, Комаров зі "Світу навиворіт" випробує себе вогнем у Китаї