У столичному палаці Україна відбулось нагородження премії "Українська пісня року 2019", організаторами якої виступили Михайло Поплавський та Олег Винник.

Участь у церемонії нагородження взяв і Павло Зібров, який разом з Петром Магою та Julikом створили беззаперечний хіт "Вуса-бренд". Сам Юлік отримав нагороду за створену музику до цієї пісні.

Julik, фото: instagram / julikofficial
Julik, фото: instagram / julikofficial

"Дуже приємно отримувати нагороду! Для нас артистів, це стимул та мотивація працювати вдвічі, а той в тричі більше. Радію нашій співпраці з Павлом Миколайовичем, він наче запальничка, яка ніколи не згасає і щоразу доводить, що нам до снаги усе" - прокоментував перемогу JULIK.

Сам Павло Зібров похизувався своєю нагородою в Instagram, виклавши фото зі статуеткою. Співак підписав знімок лаконічно:

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Дякую "Українська пісня року"! Мені дуже приємно отримати нагороду за пісню "Вуса-Бренд" а незабаром дивіться на 1+1 повну версію концерту!", - написав Зібров.

Павло Зібров, фото: instagram / pavlo_zibrov
Павло Зібров, фото: instagram / pavlo_zibrov

Це не перша співпраця Юліка з Павлом Зібровим, раніше вони працювали над оновленням легендарного хіта "Мертві бджоли" та на цьому, тандем зупинятись не планує. Нагорода, яку отримує Юлік за музику до пісні "Вуса-бренд" також не перша, раніше він отримав "Шлягер року" за слова до цієї пісні.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, номінанти YUNA 2020: alyona alyona буде боротися проти NK та Maruv за звання кращої співачки року

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Холостяка" Яна Соломко показала дорослу доньку

Також "Знай.ua" писав, що Настя Каменських ощасливила фанатів радісною новиною, ви давно цього чекали