Ведуча програми "Ревізор" Юлія Панкова поділилася фірмовим рецептом кондитерського шедевра "Червоний оксамит", який стане прекрасним доповненням святкового столу.

"День всіх закоханих ми будемо святкувати вдома, – розповідає Юля. – Влаштуємо романтичну вечерю і будемо насолоджуватися нашою любов'ю. А ще – ласувати моїм десертом "Червоний оксамит". Він буде яскраво-червоного кольору зовні, а всередині приховувати шоколад. Його смак – це безумовний шедевр".

Інгредієнти для тіста:

65 р – пшеничного борошна

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

49 м – мигдальної муки

10 м – какао

190 г – яєць

90 м – жовтків

115 г – білків

165 г – цукру

35 г – червоного харчового барвника

Інгредієнти для крему:

100 г – вершкового масла (82,5%)

200 г – цукрової пудри

300 г – вершкового сиру

1 ст. л. – екстракту ванілі

Приготування:

В глибокій посуді змішайте сухі інгредієнти: борошно пшеничне, мигдалеву борошно, какао.

Окремо змішайте білки і 35 г цукру і почніть збивати міксером, поступово підвищуючи швидкість. Маса повинна тримати форму.

В іншій посудині з'єднайте 190 г яєць, 90 г жовтків і 165 г цукру. Збийте все міксером. Маса повинна збільшитися в об'ємі в 3-4 рази. Під час збивання додайте на око червоний барвник, в залежності від того, який колір ви хочете отримати. Збивайте до піни, щоб маса плавно стікала з віночка і буквально утворювала стрічку. Потім частинами просійте сюди всі сухі інгредієнти. І перемішайте їх обережно лопаткою, слідкуйте, щоб вони не залишилися на дні. Сюди ж додайте попередньо змішану масу з білків і цукру. Все ретельно перемішайте.

Наступний етап: постеліть на деко пергамент і викладіть приблизно половину тіста. Розподіліть його по всій поверхні. Товщина тесту повинна становити 5-6 мм. При випічці збільшиться до 6-7 мм Ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо 10-12 хвилин. Коли корж буде готовий, перенесіть його на стіл і накрийте харчової плівкою. Знову постеліть пергамент і спечіть другий корж.

Приготування крему: 100 г холодного масла поріжте на кубики 5-9 мм і додайте до нього 100 г цукрової пудри. Збийте це все до однорідної маси пасти. Сюди ж додайте ванілін і 300 г сиру. Доведіть всю масу до однорідності.

Коли обидва коржі охолонуть, переверніть їх. Обережно зніміть пергамент. Далі розподілите половину крему на один корж, а іншу частину на інший. Шар крему повинен бути 3-4 мм. Потім кожен корж розділіть ножем на чотири вузькі смужки. Візьміть будь-яку циліндричну форму діаметром 6-7 див. Оберніть її пергаментом. Одну смужку коржі оберніть навколо форми. Обертайте стороною без крему. Повинен сформуватися рулет. Дістаньте форму і поставте десерт в холодильник.

Подавайте торт на білому блюді. Прикрасити можна тертим білим шоколадом.

"Червоний оксамит" готовий! Тут все про любов і пристрасті: яскравий колір, незвичайна форма і невеличкий секрет, пам'ятайте – шоколадне післясмак", – інтригує ведуча Нового каналу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скандальна Фреймут здивувала публіку рідкісним ніжним кадром.

Як повідомляв Знай. ua, Фреймут згадала часи "Ревізора" і взялася навчати українців етикету.

Також Знай. ua писав, що Панкова з "Ревізор Х" згадала екстремальний китайський Новий рік.