У Росії місцева жителька влаштувала одиночний пікет в підтримку скандальної телеведучої Альони Водонаєвої, яка закликала жителів РФ до абортів.

Про це повідомляють іноземні ЗМІ.

Варто зауважити, що на днях відома російська телеведуча Альона Водонаєва опублікувала в Instagram скандальний допис, де вона заявила, що "в Росії народжують або багатії, або неосвічене бидло", а також закликала росіян, аби ті "не народжували рабів в цій державі та робили аборти".

Альона Водонаєва, кадр з відео
Альона Водонаєва, кадр з відео

В результаті Водонаєва отримала лист з Головного управління МВС Росії з вимогою з'явитися у відділення для надання свідчень. Відтак, екс-учасницю шоу "Дом-2" звинуватили у "розпалюванні ненависті".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Росіянка, яка й влаштувала пікет на підтримку телеведучої

Наразі ж, під час того, як дівчина спілкується з правоохоронцями стосовно свого допису, до будівлі МВС, прийшла одна тамтешня жителька, яка висловила свою підтримку телеведучій.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Водонаєва закликала росіянок "не народжувати рабів" Росії.

Як повідомляв портал Знай.uа, Водонаєва назвала ведучих російських каналів "повіями".

Також портал Знай.uа писав, що Водонаєву можуть оштрафувати на 100 мільйонів.