Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантне фото в бікіні, вирушивши з їх з Владом Топаловим однорічним сином Михайлом після новорічних канікул на Балі в не менш райський куточок - сонячні Мальдіви. Так, артистка позувала на тлі барної стійки у досить сміливому купальнику коричневого кольору і солом'яній панамці, засвітивши струнку фігуру.

"“До вух не можна було натягнути труси", - всі батьки🤪", - пожартувала Тодоренко. Втім, навіть жарт не зміг згладити хвилю критики: "До вух не можна було натягнути труси?", "жахлива фотка", "Купальник не для квадратної фігури Регіни , при всій повазі🌝", "Красуня! Тільки навіщо так натягувати трусики???🤩", "Купальник - на смітник!", "Кошмар.А гарніше не можна труси одягнути???", "Мене бісить такий вид🤷‍♀️", "Жахливий купальник😂", "Фото називається: як за секунду зіпсувати собі репутацію. Потворне фото.", "Ось , точно. Навіщо так натягувати труси то ?? Ну, адже , що сама не бачить , що не дуже то виглядає (((( А так красуня )))".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.