Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантне селфі в бікіні, вирушивши з їх з Владом Топаловим однорічним сином Михайлом після новорічних канікул на Балі в не менш райський куточок - сонячні Мальдіви. Так, артистка позувала без макіяжу на тлі пальм і бунгало, прощаючись з островами і зізнавшись, що додому вона зовсім не хоче.

"Помічали цікаву тенденцію: коли довго знаходишся вдома, всіх починаєш ненавидіти, а коли засиджуєшся на відпочинку , хочеться додому! Я не з тих людей, яким хочеться додому. Мене ваблять подорожі 🧳, збори валіз, нові міста, Країни, екстрим, тайська спроба приготування борщу і Олів'є на Балі. Від постійної зміни локації життя перестає бути «не в кайф», навпаки ти проживаєш кожен момент і цінуєш кожну людину , що зустрічається на шляху. Зараз я поспішаю на літак , тому більш докладно про життя в задоволення напишу в наступному пості!", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери ж почали засипати красуню компліментами в коментарях, однак деякі хвилюються за їх з Владом Топаловим шлюб.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.