Українська співачка Ірина Федишин у День святого Валентина зворушливо зізналася у коханні своєму чоловіку. Виконавиця також показала милі світлини у червоній мінісукні з відпочинку.

Ірина Федишин вирішила привітати свого чоловіка Віталія з Днем Валентина в Instagram і опублікувала два зворушливих знімки з ним, зроблених під час відпочинку в теплих краях. На фото співачка зображена в обіймах чоловіка. На ній червона сукня, капелюх і окуляри. Віталій одягнений у червоне поло і чорні шорти.

Ірина Федишин, фото: instagram / irynafedyshyn
Ірина Федишин, фото: instagram / irynafedyshyn

"Скільки років кохаю, а закохуюсь в тебе щодня... Ти мій всесвіт. Не знаю, хто ще так може жити моїми мріями і робити все можливе і неможливе, щоб втілити їх у життя! Спасибі тобі, мій найкращий у світі чоловіку! Люблю тебе", - написала під світлинами співачка.

Підписники Ірини Федишин у захваті від романтичних кадрів. В коментарях вони вітають подружжя зі святом і пишуть, що вони дуже красива пара: "З днем закоханих. Ви дуже чудова і прекрасна пара", "Надзвичайно щирі почуття! Добра вам".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ірина Федишин, фото: instagram / irynafedyshyn
Ірина Федишин, фото: instagram / irynafedyshyn

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше скандальна Фреймут показала українцям свою оселю "кохання"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Каменських в прозорій сукні неочікувано засвітила свою "статуетку", фанати не можуть відійти від шоку

Також "Знай.ua" писав, жодного силікону, собачок у сумках і їжі в Instagram - як виглядали красуні у 90-ті