Як відомо, на днях у Лос-Анджелесі відбулася 92-а церемонія вручення премії "Оскар". У свою чергу ця грандіозна подія не могла обійтися без курйозів. Відтак, в мережі оприлюднили унікальну фотографію зі знаменитим американським репером Каньє Вестом, охоронцем якого став ніхто не інший, як популярний російський співак Філіп Кіркоров.

Так, на кадрі видно як всесвітньо відома поп-діва Кім Кардашьян гладить по обличчю свого не менш знаменитого чоловіка - американського репера Каньє Веста. Щоправда, усю увагу на цей раз привернула не розкішна пара, а задній план, на якому зображений ніхто не інший, як король російської естради - Філіп Бедросович Кіркоров.

Кіркоров у ролі охоронця

Варто зауважити, що світлина вийшла досить кумедною, адже так сфотографовано, що Кіркоров у своєму парадному костюмі та тривожно-напруженій позі - більше скидався на звичайного охоронця Каньє, а не на епатажного співака.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Кіркоров вперше показав свою "другу маму".

Як повідомляв Знай. ua, Кіркоров зловив Бреда Пітта у відвертій позі, що забув Бедросович на "Оскарі-2020".

Також Знай. ua писав, що на могилі близької подруги Кіркорова і Галкіна знайшли моторошні "підношення".