Популярна українська телеведуча, співачка і блогерка Регіна Тодоренко, яка одружена з російським виконавцем Владом Топаловим, часто радує шанувальників яскравими постами у своєму Instagram. Нещодавно красуня відпочивала на Мальдівах, і, хоча вже повернулася, продовжує викладати жаркі фото з казкової відпустки.

Цього разу Регіна подражнила шанувальників незвичайним фото зі свого заняття йогою. Як видно, перед камерою зірка з'явилася в сірому пляжному вбранні, яке складається з трусиків з завищеною талією і короткого топа. Її волосся розпущене і волочиться по землі, адже Тодоренко стоїть на голові догори ногами біля високої пальми, а її обличчя закрите волоссям. У підписі до фотографії телезірка розповіла про свою мрію жити на березі океану. Фанати не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію Регіни, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.