В соціальній мережі Instagram розповсюджується фото, на якому російська акторка Анастасія Заворотнюк, відома головною роллю в телесеріалі "Моя прекрасна нянька", відпочиває на закордонному курорті попри те, що ЗМІ приписють жінці тяжку онкологічну хворобу.

У мережу просочили фотографії Анастасії Заворотнюк на відпочинку. На імовірно свіжій фотографії акторка позує біля свого чоловіка у спокусливій і вишуканій позі. Заворотнюк сидить, красиво виставивши довгу розкішну ніжку. В її руках - коктейль.

Анастасія Заворотнюк, Instagram
Анастасія Заворотнюк, Instagram
Анастасія Заворотнюк, Instagram

Для багатьох користувачів мережі така світлина не схожа на фото людини при смерті.

Нагадаємо, що минулого літа преса почала активно писати про важку хворобу акторки. За повідомленнями ЗМІ, через велику кількість гормональних терапій, через які пройшла Заворотнюк, щоб могти завагітніти, виносити і народити нову дитину, у актори розвинулась онкологічна хвороба. Стан зірки було проголошено як критичний.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Сім'я акторки відмовилась коментувати будь-яку інформацію, а тому досі не підтверджено навіть самого факту хвороби.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше сім'я Заворотнюк зробила гучну заяву: "Дуже надихає".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Заворотнюк, попри страшні випробування, знайшла сили звернутися до фанатів у Новий рік: "Душевне тепло".

Також "Знай.ua" писав, що рідні Заворотнюк не витримали знущань над "Моєю прекрасною нянею": "Моральна потворність не лікується".