Епатажна зірка телепроєкту "Дом-2" 30-річна Маша Кохно знову шокувала публіку дуже вульгарним випадом. Так, Маша просто перед водієм таксі зняла трусики, і зробила це демонстративно на передньому сидінні, навіть сперечатися почала.

Про це стало відомо завдяки відео, яке у мережі активно обговорюють шанувальники Маші.

Марія Кохно, фото: ruposters
Марія Кохно, фото: ruposters

Своїм сміливим вчинком Марія Кохно похвалилася перед шанувальниками. Дівчина виклала в Stories відео, на якому зображено її витівку. Марія Кохно зробила вигляд, ніби їй стало дуже спекотно. Потім стягнула з себе нижню білизну на очах у здивованого водія. Як зазначається, шокований водій після інциденту вигнав дівчину з машини.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За даними джерела, дівчина брала участь у батлі з іншою зіркою "Дому-2" Саймоном Марданшиним, який і дав їй завдання спустити з себе нижню білизну. До цього він змусив Кохно заспівати в метро і порпатися у смітті з щурами.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, розкута Кардашьян пом'яла скелі пружніми сідницями, насолода для очей.

Як повідомляв Знай.uа Кім Кардашьян змусила птицю дивитися на своє голе тіло, епічне фото.

Знай.uа писав, Регіна Тодоренко перевернула життя з ніг на голову.