У віці 86 років пішла з життя американська актриса Лінн Коен, відома за роллю домогосподарки в серіалі HBO "Секс у великому місті". Про її смерть 14 лютого повідомив її менеджер Джоша Пульці, правда, не розкрив причину і обставини.
Сказано на сайті politeka.

Актриса серіалу Секс у великому місті

Популярність Коен принесла роль домогосподарки і няні Магди у персонажа Міранди Хоббс (у виконанні Сінтії Ніксон), найкращої подруги Керрі Бредшоу, яку зіграла Сара Джессіка Паркер.

кадр з акторами серіалу Секс у великому місті

Коен з'явилася в 13 епізодах між 2000 і 2004 роками і повторила свою роль у фільмі 2008 року.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

До того ж, вона знімалася у відомому серіалі "Закон і порядок", з'являючись в головних серіалах, а також у фільмах "Закон і порядок: злочинний намір" і "Закон і порядок: розділ спеціальні потерпілі".

У її фільмографії присутні ще серіал Amazon Prime "Чудова місіс Мейзел", та "Мюнхен" Стівена Спілберга, другій частині "Голодних ігор" та численні короткометражки.

Сама Коен з Канзас-Сіті, штат Міссурі, і двічі була заміжня. Про її похорони менеджер не повідомив.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишній гітарист та один з засновників радянської та білоруської музичної групи "Ляпіс Трубецькой" пішов з життя.

Також "Знай.ua" писав, що відомий британський актор, який прославився у фільмі "Няня Макфі", неочікувано пішов з життя