15 лютого відбувся другий етап відбору учасника від України, який поїде представляти свою країну на Євробаченні. Черговим скандалом конкурсу стало неоднозначне суддівство української співачки Тіни Кароль.

Щороку конкурс оточений плітками і скандалами. Цього разу причиною для інтриг стала поведінка Тіни Кароль. Так трапилось, що троє із учасників були учнями Тіни Кароль у проекті “Голос країни”, а саме KHAYAT, Еліна Іващенко. і David Axelrod

Саме цим співакам співачка ставила високі бали. Це мало підозрілий вигляд, тим більше, що інші члени комітету, не ставили аж настільки високих оцінок.

Так, члени журі Андрій Данилко і Віталій Дроздов поставили Еліні Іващенко 4 бали, у той час як Тіна Кароль оцінила її аж на 7 балів. David Axelrod і КНАУАТ отримали від співачки 6 і 8 балів відповідно. MOONZOO і TVORCHI Данилко і Дроздов оцінили у 7 і 8 балів, а ось Тіна Кароль дала їм лише 2 і 5 білів.

Тіна Кароль на Нацвідборі на Євробачення-2020
Тіна Кароль на Нацвідборі на Євробачення-2020

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Тіна Кароль пояснила це тим, що вона оцінювала здатність тримати ноти, не збиватись і мати рівний голос.

Щорічно відбір є видовищною атракцією для мільйонів телеглядачів, адже цей конкурс дозволяє побачити нових українських виконавців, порадіти чи подратуватись коментарям суддів та довго обговорювати інтригу чи черговий скандал.

За результатами другого півфіналу до фіналу йдуть двоє учнів Тіни - KHAYAT і David Axelrod, а третім фіналістом став гурт TVORCHI.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль показала, як спокусити лише поглядом, не встояв би навіть Балан.

Як повідомляв портал "Знай.ua", учасник Нацвідбору на Євробачення зачарував Тіну Кароль дужче, ніж Дан Балан.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль лише в халатику і діамантах зачарувала українців природною красою.