На концерті у рамках прощального туру в Окленді, Нова Зеландія, британський музикант Елтон Джон був вимушений раптово зупинити свій виступ.

Свій неочікуваний вчинок він відразу пояснив глядачам: "Я щойно повністю втратив голос. Я не можу співати. Я маю йти, вибачте". Після цього британський співак заплакав.

Елтона Джона госпіталізували, щоб зрозуміти його стан. Вже опісля співак у своєму Twitter написав, що йому діагностували пневмонію.

Елтон Джон на концерті в Окленді, Нова Зеландія
Елтон Джон на концерті в Окленді, Нова Зеландія

У соціальних мережах відразу почали ширитися чутки, що стан співака може бути спричинений інфікуванням коронавірусом, епідемія якого спалахнула у Китаї. Дійсно, запалення легенів може бути наслідком коронавірусної хвороби COVID-19, однак, вірогідність цього надзвичайно мала. Окрім того, стан Елтона Джона не надто тяжкий - хворобу він переносить на ногах, такий перебіг пневмонії більш характерний для бактеріальної інфекції Mycoplasma pneumoniae.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадаємо, що Елтон Джон оголосив про те, що він планує вирушити у свій прощальний тур. У межах цього туру співак планував відвідати усі континенти та більшість столиць світу. Усього компанія співака запланувала близько 300 концертів, що лише підкреслює фінальність цього туру.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Елтон Джон зганьбив Путіна на весь світ: "Це схоже на лицемірство".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Елтон Джон закохався в аромат вагіни Гвінет Пелтроу.

Також "Знай.ua" писав, що Елтон Джон зробив сенсаційне зізнання про Майкла Джексона: "Після кожної нашої зустрічі…"