Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася улюбленої банькою, в якій, судячи з фото, проводить майже весь вільний час. Так, артистка виставила дуже відверті знімки без трусів, ледь прикривши оголене тіло лише фірмовим віником і білою трояндою.

"Моя улюблена домашня авторська балетна лазня, святкове серцево-квіткове паріння, чергове привітання і, звичайно, улюблені білі троянди.😊🌺❤️ У мене свято кожен день!🙏❤️🌺 І це таке щастя-жити на позитиві, з радістю і любов'ю в серці. З почуттям гумору та самоіронії.😂👍 І, головне, мати свободу робити те, що хочеться.👍😊❤️🌺💃 Гарної Вам неділі!😊", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ж ніяк не змогли відреагувати на подібні витівки Анастасії, які, хоч і трапляються досить часто, все ще викликають подив у публіки. Хитра балерина вирішила приховати коментарі, щоб не читати критику на свою адресу.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.