Напередодні виходу воєнної екшн-драми "Черкаси" в кінотеатральний прокат у низці міст України відбудуться прем’єрні покази. Кожен показ супроводжуватиметься презентацією фільму учасниками творчої команди.

"Черкаси" - це художній повнометражний фільм про однойменний морський тральник, що був заблокований російськими військами в бухті озера Донузлав під час анексії Криму, три тижні чинив опір ворогу і став єдиним з 9 українських кораблів, що не спустив державний прапор. Фільм заснований на реальних подіях в Криму навесні 2014 року.

Стрічка "Черкаси", скріншот з відео
Стрічка "Черкаси", скріншот з відео

Стрічка "Черкаси" створена за підтримки Державного агентства України з питань кіно та Військово-морських сил Збройних сил України. Фільм виходить на широкі екрани вже 27 лютого, та у шести обласних центрах країни зможуть побачити цю дивовижну історію раніше. У кожному місті фільм презентуватимуть учасники творчого процесу. Ще шість спеціальних показів за участі представників "Черкас" заплановані під час перших днів прокату.

У декількох містах туру до презентації фільму долучиться командир "Черкас" Юрій Петрович Федаш, який особисто керував тральником під час анексії Криму 2014 року. Прем'єрний тур розпочинається 21 лютого у Львові. Вражаюча київська гала-прем’єра відбудеться в кінотеатрі "Київська Русь". На гостей урочистого заходу чекатимуть сюрпризи, а творча команда фільму буде присутня в найширшому складі. Всеукраїнський кінотеатральний прокат розпочнеться 27 лютого 2020 року, до 6-ї річниці анексії Криму.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Стрічка "Черкаси", фото: пресслужба
Стрічка "Черкаси", фото: пресслужба

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше