Єгор Крутоголов з "Дизель шоу" воював з 43-ма блондами в шоу "Хто проти блондинок?" і настільки надихнувся участю, що "переплутав" дружину з Лесею Нікітюк!

Актор-гуморист зі своєю дружиною Катериною в шлюбі от уже понад 13 років. І ставиться до неї з великим трепетом. Але, розповідаючи про враження від участі в шоу Нового каналу "Хто проти блондинок?", Єгор як істинний гуморист не міг не пожартувати.

Єгор Крутоголов і Леся Нікітюк, фото: пресслужба Нового каналу
Єгор Крутоголов і Леся Нікітюк, фото: пресслужба Нового каналу

"Ще два тижні після зйомок у шоу називав дружину Леся, і після цього спав на килимку. Але це того варте!", - пожартував Крутоголов.

Крутоголов розповів, що не має забобонів щодо кольору волосся. Щонайменше тому, що його дружина теж блондинка. Тож серед 43-х золотоволосок на ігровому майданчику він почувався, як удома.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Моя дружина блондинка, і жодних стереотипів з цього приводу в мене немає. Інакше я б з нею не жив, вигнав би в перший же день (усміхається). Я впевнений, що дурість і наявність інтелекту пов'язані з мозковою діяльністю, а не кольором волосся. А взагалі, вважаю, що жінки самі ж і вигадали ці стереотипи", - сказав актор.

Єгор Крутоголов, фото: пресслужба Нового каналу
Єгор Крутоголов, фото: пресслужба Нового каналу

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Горбунов пустився берега і осідлав Нікітюк, Осадчій краще цього не бачити — фото

Як повідомляв портал "Знай.ua", Горбунов не встояв перед півсотнею білявок і побіг до Нікітюк, як відреагувала Осадча

Також "Знай.ua" писав, що Катя Осадча перетворилася з ніжної блондинки на гарячу брюнетку, фанати сперечаються: "Просто не впізнати!