У новому сезоні розважального шоу "Розсміши коміка" студії "Квартал 95" глядачів чекає сюрприз - нова суддя. У Євгена Кошового з'явиться зіркова напарниця.

Про це сказано на офіційній сторінці студії в Facebook. Правда, хто займе крісло Володимира Зеленського - поки не ясно, але відомо, що це буде відома українка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Скучили за вашим улюбленим народним шоу "Розсміши коміка"? В цьому сезоні вас чекає сюрприз. В Євгена Кошового з'явиться нова напарниця - прекрасна улюблениця всієї України! , - сказано в повідомленні

Вперше крісло коміка займе представниця прекрасної статі. Чи буде вона щедра на посмішку і сміх? Затьмарить вона Кошового своїм запальним сміхом? Творці проекту поки зберігають інтригу.

Проте варто зазначити що цього у 2020 буде 10 років з дня виходу першої програми в ефір. За цей час «Розсміши коміка» був проданий в 16 країн, а в 5-ти країнах формат українського гумористичного шоу був адаптований і знятий на свій манір.

На цей раз в «Розсміши коміка» візьмуть участь збірні Житомира, Сум, Харкова, Києва, Івано-Франківська, Кривого Рогу, Львова і Хмельницького. За кожну з команд, що виступатимуть зіркові учасники: відомі коміки, актори, ведучі та спортсмени.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше опублікували історію кохання "лисого з кварталу"

Також "Знай.ua" писав, що Євген Кошовий зворушливо привітав дочку з днем народження