Російський актор Іван Охлобистін виступив з підтримкою протоієрею Димитрію Смирнову, який днями оскандалився, коли порівняв цивільних дружин з безкоштовними повіями. Свою думку він опублікував в Instagram.

Він залишив коментар на сторінці підприємця Германа Стерлігова, який розкритикував слова Смирнова.

"Дмитро Смирнов заганяє людей у Рагси. Це не по-християнськи. Для християн законний шлюб — це не РАГС. Для християн законний шлюб — це благословення батьків", — написав підприємець.

Так, Охлобистін в коментарях до публікації заявив, що Смирнов є "кришталево чесною людиною, що зумів змінити життя сотень людей в кращу сторону". Актор додав, що судити Смирнова може і має право тільки той, хто "сам відповідає найвищим духовним і моральним нормативам".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто відзначити, що скандальне висловлювання Дмитра Смирнова про те, що цивільні дружини — це "безкоштовні повії", викликало бурю негативних емоцій по відношенню до представника РПЦ. Також на нього подали заяву в Слідчий комітет і МВС. Зробила це юрист Катерина Гордон, яка попросила органи порушити справу за статтею 282.

"У нас жінки самі не розуміють, що таке шлюб. Не хочеться сказати, що "я безкоштовно повія", тому кажуть: у мене цивільний шлюб. Привіт! Та ні, ти просто безкоштовно надаєш послуги — і все, а так ніхто тебе за жінку не вважає", - заявив голова патріаршої комісії у справах сім'ї протоієрей Димитрій Смирнов.

Гордон назвала ці заяви блюзнірськими і зажадала пояснень та ініціювання перевірки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Охлобистін пригрозив розправою Зеленському.

Як повідомляв Знай. ua, Охлобистін закликав боротися з виродками і назвав Росію пеклом.

Також Знай. ua писав, що російський клоун Іван Охлобистін вирішив приміряти образ Ванги.