Відома російська співачка Алсу зробила відверте зізнання. Зірка російської поп-сцени розповіла, що купувала голоси на користь доньки, коли та брала участь в шоу "Голос.Діти".

Алсу додала, що діяла виключно в рамках правил, встановлених проєктом, а винною у скандалі вважає недосконалу систему голосування, коли одна людина мала право проголосувати до 20 разів. Про це стало відомо завдяки нещодавньому інтерв'ю, яке Алсу дала Ксенії Собчак.

Співачка Алсу з донькою
Співачка Алсу з донькою

"Так, я купувала голоси. І тепер шкодую про це. Але я купувала голоси в тій кількості, яка віталася і дозволялася правилами Першого каналу. Більше того, в рамках цього так званого голосування, яке насправді було аукціоном, всі учасники всіх сезонів купували свої голоси. Тому що неможливо було віддати свій голос, елементарно не заплативши. Кожне смс коштувало грошей.", - розповіла Алсу в інтерв'ю Ксенії Собчак.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Балан потрусив сороміцьким місцем перед Кароль, Тіна зацінила брудні танці - спекотне відео.

Як повідомляв Знай.uа діти Слави Камінської дали перше інтерв'ю після розлучення мами і тата, не стрималася навіть Нікітюк.

Знай.uа писав, Данилко схопив за дупу Кароль посеред Нацвідбору на Євробачення, відео.