Американська співачка Брітні Спірс зламала плеснову кістку на лівій нозі під час танців зі своїм бойфрендом Семом Асгарі.

38-річну американську співачку Брітні Спірс увечері 18 лютого госпіталізували у клініку. Медики діагностували в неї перелом плеснової кістки лівої ноги. Про це на своїй сторінці в Instagram повідомив її бойфренд – 25-річний тренер з Ірану Сем Асгарі.

Перелом, як правило, заживає швидше, особливо, коли ти моя дівчинка. Моя левиця пошкодила плюснову кістку на нозі, роблячи те, що вона любить найбільше – танцюючи. Бажаю їй найшвидшого одужання, щоб вона могла стрибати, бігати, танцювати без відпочинку, – написав Асгарі, додавши, що зі Спірс усе добре

Брітні Спірс потрапила до лікарні з переломом ноги

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще


Він також розмалював гіпсову пов'язку на лівій нозі співачки, написавши на ній "Stronger" – пісню з такою назвою Спірс презентувала 2009 року.

Брітні Спірс потрапила до лікарні з переломом ноги

Варто зазначити, що 38-річна Брітні Спірс по-справжньому обожнює спорт. Більшість її енергійних тренувань проходять разом з обранцем Семом Асгарі, який є особистим тренером зірки. На сторінках соціальних мереж досить часто з'являються відео та фото з парних занять.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Христина Агілера схудла з розміру XL до заповітного S

Також "Знай.ua" писав, Американська поп-зірка Брітні Спірс змусила шанувальників хвилюватись за себе