Відомий російський артист і чоловік української телеведучої-мандрівниці Регіни Тодоренко Влад Топалов показав у соцмережі Instagram кумедне фото з сином Майклом, якого тримає на руках. Виявилося, що зоряне сімейство призвело сина в басейн, і там вже влаштували фотосесію.

На новому фото оголений Влад стоїть біля басейну і тримає на руках голенького малюка, якого цілує в обличчя. А десь в басейні плаває Регіна, за словами її чоловіка, однак її не видно. У підписі до фото Топалов написав: "Мій скарб! З кожним днем ми з ним змінюємося. Це, звичайно, найскладніша і найприємніша пригода в житті! Ми, нарешті, знайшли місце, де ми можемо разом плавати! Його майже скрізь не пускають". Фани в захваті від цієї фотографії, зоряне сімейство, а особливо малюка засипають компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Топалов незвично привітав Тодоренко з днем народження.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов почали принижувати один одного на очах у всіх.

Також портал "Знай.uа" писав, що чоловік Тодоренко Топалов зворушив романтичним фото.