Відомий співак Віталій Грачов, який виступає під псевдонімом Вітас довгий час вважався одним з найбільш закритих виконавців російської сцени: не давав інтерв'ю, не «світився» на заходах…

Додайте до цього інтригуючий образ, придуманий для Вітаса: на своїх перших концертах він з'являвся у сріблястому костюмі, його закривали шию блискучі «зябра», а співав він неймовірно високим для чоловіка голосом.

Вітас

«Нащадок Іхтіандра», «людина з зябрами», — зашепотіли дозвільні пліткарі. Лише порівняно недавно співак «вийшов із тіні» і почав говорить про себе. Але досі Вітас воліє відповідати на питання журналістів максимально коротко, — він переконаний, що найголовніше висловлює зі сцени, своїми піснями. Проте нашумівший вірус не обійшов стороною зірку, і він висловив свої думки щодо короновірусу:

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вітас дуже популярний в Китаї, в 2009 році йому було присвоєно звання народного артиста цієї країни. Китайська публіка буквально обожнює Вітаса, в Шанхаї в його честь встановлена статуя, і співак відповідає китайцям щирою повагою і любов'ю, часто гастролюючи по містах Піднебесної.

Ось і на початку цього року, не злякавшись грозного коронавіруса, Вітас проїхав по містах Китаю і дав кілька масштабних концертів.

Він не тільки співав зі сцени, але і спілкувався з шанувальниками, фотографувався з усіма бажаючими та роздавав автографи. Причому все це час Вітас не ховав обличчя під маскою, незважаючи на небезпеку зараження.

На питання – не боїться він вірусу і що спостерігає серед жителів Китаю у зв'язку із загрозою? – музикант відповів коротко, але серйозно:

Коронавірус існує. Будьте обережні - Вітас

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше лікарям, яких направили в Нові Санжари для роботи з евакуйованими з Китаю, видали каски і бронежилети

Також "Знай.ua" писав, що у мережі з'явилося відео з салону літака, який евакуює українців з Уханя