У Мережі з'явилися фотографії молодого Володимира Познера, і зовнішність журналіста здалася людям настільки привабливою, що вони знайшли собі нового кумира і зразок стилю.

Користувач з ніком "Гомопропаганді" опублікував в Twitter дві фотографії відомого радянського, російського і американського журналіста і телеведучого Володимира Познера, прокоментувавши, що в молодості він був "дуже гарячим". Менш ніж за добу пост набрав більше двох тисяч лайків.

Багато коментаторів погодилися з думкою автора і визнали Познера справжнім красенем.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Один з користувачів навіть назвав Познера втраченим сином Марлона Брандо, а інший припустив, що родичем телеведучого міг також бути Ален Делон.

Були й такі, що заявили - при зустрічі з богом попросили б в нього таке ж обличчя, як у молодого Познера.

А багато хто здивувались, 85-річний Познер колись був молодим. "Скільки пам'ятаю, він вічно старий", " Я здивований, що фотографія вже була винайдена в той час, коли Познер був молодий", - жартують користувачі.

Зазначимо, Володимир Познер народився в 1934 році, і зараз йому вже 85 років. Широкому колу глядачів він відомий за своєю авторською передачею "Познер".


Нагадаємо, російського журналіста Володимира Познера спіймали на черговій брехні про Україну.