Актори студії "Квартал 95" опинилися в центрі скандалу і потік критики українців з-за пам'ятного поста в річницю Майдану. У четвер, 20 лютого, на сторінці студії у Facebook опублікували пост, приурочений річниці кривавих подій на Майдані під час Революції Гідності. Там були рядки, які викликали обурення серед українських користувачів. "Я не забуду вогонь у центрі столиці, і мужні навколо особи – країна найсильніших людей! Я пам'ятаю, хто загинув за країну, шевронів своїх не скинув. Країна мужніх людей", – такі слова були в пості кварталівців.

Скріншот поста
Скріншот поста

зокрема, українця обурили слова про шеврони, люди нагадали акторам, що шеврони – це атрибут "беркутівців", а майданівці їх не носили. Під постом залишили понад 1,3 тисяч гнівних коментарів, серед яких: "Якщо вже ви пишіть про шеврони, то і картинку постите відповідну – з "беркутней", "Ви знущаєтесь? Шеврони носять силовики", "Що ви несете?".

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Звичайно ж, у "Кварталі" відреагували на критику і кинулися виправдовуватися. Там пояснили, що в пості були написані слова з пісні кварталівців, яку вони виконували в 2017 році. А про шеврони – це малося на увазі не про "Беркут", а про українських військових в Криму, які не зрадили свою країну і пішли проти російських окупантів.

Країна сильних людей - фінальна пісня | Вечірній Квартал 2017

Можливо, треба було бути, як всі, А ми хотіли жити краще завжди. Так скучно плисти по течії з ними. Можливо, наробили ми помилок, І як завжди на граблі був перший крок, Логічно, ми ж тільки вчились ходити. А пам’ятаєш, як ми тягнули "кравчучки", І в міліонах получка, і безліч бізнес-ідей. А пам’ятаеш, як шмотки з Польщі возили, І всі в "мальвінах" ходили. Країна стильних людей. Як швидко тоді 90-ті пройшли, І жили ми то з Кучмою, то без Кучми. Щороку кудись разом всі вступали. На вибори водили нас кожен рік, А вибір був лише із двох чоловік, І ми тоді Майдан всі обрали. А пам’ятаєш наколоті апельсини, І вісім штук на дитину. Майдан порядних людей. А пам’ятаєш "ці руки зовсім не крали", Але і не будували Країну чесних людей. Тепер я озираюсь на ті часи, І знаю ціну світлої полоси. Не варто шукати винних, крім себе. Не важно, хто при владі - старі чи нові, Важливий порядок в твоїй голові Країну ніхто не зробить, крім тебе! А пам’ятаєш Донецьк на Євро-дванадцять, У Ялті море плюс двадцять. Край українських людей. А памятаеш, коли Кличко був боксером, Олег Сенцов - режиссером. Країна гідних людей. Я не забуду вогонь у центрі столиці, І мужні навколо лиця. Країна сильних людей. Я пам’ятаю, хто за країну загинув, Шевронів своїх не скинув. Країна мужніх людей!

Geplaatst door Студия "Квартал 95" op Vrijdag 21 februari 2020

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що зірка Кварталу 95 здалася в крихітному купальнику.

Також портал "Знай.иа" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.