Популярна російська акторка Христина Асмус, яка отримала широку популярність після серіалу "Інтерни" і оскандалилася після виходу фільму "Текст", часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу зоряна красуня виклала в мережу незвичайне фото, на якому позує в пікантному образі.

Як видно, перед камерою Христина з'явилася, сидячи на столі біля світлої декорованої стіни. На ній тільки вузьке бежеве боді, яке практично зливається з кольором шкіри і оголює довгі стрункі ноги. Актриса сидить в цікавій позі, її волосся розпущене і випрямлене, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Асмус розповіла і прорекламувала нову танцювальну студію своїх друзів, в яку фоловерів закликала приходити. Треба сказати, що фоловери дуже бурхливо відреагували на цю публікацію Асмус і кинулися обговорювати її в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.иа" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.