В Україні завершився фінал Національного відбору на Євробачення 2020.

Знай.ua слідкував за прямою трансляцією та готовий розповісти про виступи учасників.

Під першим номером у фіналі заспівала KRUTЬ, яка ще чарівно грала на бандурі. Другою виступила з піснею VEGAN Jerry Heil. Під третім номером вийшов гурт Go-A з піснею "Соловей". Слідом за ним - David Axelrod з піснею Horizon. Під п'ятим номером на сцені з'явився співак KHAYAT.

Останнім на сцену у фіналі вийшов музичний проєкт TVORCHI.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Джеффрі Кенні з гурту TVORCHI
Джеффрі Кенні з гурту TVORCHI

Це український електронний дует з Тернополя, до якого входять саунд-продюсер Андрій Гуцуляк та вокаліст Джеффрі Кенні.

Хлопці стали фаворитом у другому півфіналі Нацвідбору зі своєю піснею Bonfire.

Для виступу вже у фіналі соліст гурту Джеффрі Кенні вирішив змінити колір волосся. Та завдяки Сергію Притулі відкрилася одна його таємниця. Виявляється, що Джеффрі приїхав з США не тільки вчитися в Україні, а вже й встиг тут створити сім'ю. Ведучий зі сцени розповів, що соліст TVORCHI одружений на українській дівчині на ім'я Наталя.

TVORCHI 
TVORCHI 

Першою свою думку про виступ дуету висловила Тіна Кароль.

"Браво! Я тоді була в шоці, зараз ще більше. Ми відриваємося від усіх в іншу сторону. Це справжній європейський продукт", - похвалила хлопців з Тернополя артистка.

"Ви дійсно майбутнє української музики. Але, якщо бути чесними, вокал був ще гіршим, я розчарований", - відзначив Віталій Дроздов.

Данилко зізнався, що не впевнений у тому, що TVORCHI готові поїхати на Євробачення.

"Трек хороший, але таких на конкурсі дуже багато", - додав він.

Ось так судді побажали дуету "щасливої дороги".

Нагадаємо, раніше Знай.ua писав про виступ KHAYAT у фіналі Нацвідбору. Тіна Кароль довела до сліз його своїми словами.

Також Знай.ua повідомляв, що David Axelrod потужно заспівав у Нацвідборі, після чого Тіна Кароль захотіла вийти заміж за нього.

А гурт Go-A здивував магічним виступом у Нацвідборі. Саме він і поїде від України на Євробачення 2020. І судді, і глядачі поставили Go-A найвищий бал.