22 лютого Україна нарешті дізналась свого представника на Євробаченні-2020 в Роттердамі. За путівку в Нідерланди боролося 6 учасників, кожен з яких заслуговував на цю перемогу.

Тріумфаторами стали "сірі кардинали" Нацвідбору - етногурт Go_A з піснею "Соловей".

Go_A, Нацвідбір
Go_A, Нацвідбір

Однак, окрім запеклої боротьби учасників, фінал Нацвідбору на Євробачення 2020 ознаменувався і не менш креативними виступами суддів. Одним з таких був спокусливий номер "кенгуруш" Дана Балана - Тіни Кароль.

Тіна Кароль, скріншот з відео
Тіна Кароль, скріншот з відео
Тіна Кароль, Нацвідбір

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Глядачі побачили вражаючий шоу-номер з нової сольної програми співачки. Поп-діва заспівала пісні "Вільна" і "Ніжно", демонструючи потужний вокал і сексуальну фігуру. Для свого виступу Тіна обрала костюм від українського бренду TTSWTRS. Еротичні па не залишили байдужими шанувальників, які щедро засипали соц.мережі зірки компліментами.

Дивіться шоу-номер Тіни Кароль за посиланням:

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Тіна Кароль на "Голосі країни 10" отримала зізнання в коханні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дан Балан ритмічно потрусив задом під мелодію.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль вляпалася в історію посеред Нацвідбору на Євробачення-2020.