Відома українська співачка вже у квітні відзначить свій "полтинник". Як відомо, улюблениця Діми Коляденка готує великий ювілейний концерт.

Про те, як готується співачка до круглої дати і, як йдуть справи з організацією концерту Іра розповіла Каті Осадчій у "Світському житті".

"Українським жінкам уже потрібно пишатися, що нам буває 50. І починати про це голосно говорити, тому що ми дійсно найкрасивіші після 50-ти.", - заявила Іра.

Також крім підготовки до концерту і свята, Ірина розповіла, що подарувала чоловікові на День народження.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Ірина Білик, 24 канал
Ірина Білик, 24 канал

Також варто нагадати нашим читачам, що Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 49-річна зірка виставила романтичне відео, зворушливо привітав українців з Днем закоханих 14 лютого. Так, артистка приміряла коротеньку сукню, масивний жакет і капелюх, доповнивши образ вечірнім макіяжем з акцентом на очі і позуючи на фоні сердечок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Білик припинили впізнавати, від колишньої улюблениці Коляденка не залишилося й сліду.

Як повідомляв Знай.uа Семенович виправдалася за потрійне підборіддя і округлий живіт, передавши "привіт" моделям Армані.

Знай.uа писав, Ірина Білик розкрила секрет ідеальних стосунків на День закоханих, все дуже просто.