Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком. Знаменитість виставила кумедне фото з маленькою донькою від минулого шлюбу з пластичним хірургом Едгаром Камінським - 4-річною Лаурою. Так, артистка за допомогою фотошопу "підставила" малечі кумедне тепле вбрання, бублики з ватрушками і самоваром, попросивши шанувальників поділитися рецептом смачних низькокалорійних млинців на честь Масляної, яка стартувала 24 лютого.

"Доброго ранку. Хто знає смачний рецепт корисних млинців ( без глютену, без лактози , і бажано низькокалорійний🤣і бажано щоб не сильно заморочуватися 🤣) Напишіть пліз 🙏🏼 Ми будемо вам дуже вдячні 😘😘😘😘😘", - запропонувала шанувальникам Камінська. Фолловери не пройшли повз: "Простіше води попити😂😂😂", "Лаура лялька самоварна😁😁😁👍♥️♥️♥️💋", "Нафіга такі млинці😁", "Та краще вже яєчко випити😏", "Глазунья🤘".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.