Актриса студії "Квартал-95" і "Жіночий квартал" а ще багатодітна мама Олена Кравець час від часу балує публіку новими фото і відео в своєму Instagram. Знаменитість виставила зворушливий архівний кадр, привітавши свою старшу доньку Машу з 17-річчям. Так, артистка згадала, якою красуня була ще в дитинстві, зізнавшись, що дівчинка була дуже життєрадісною. Варто відзначити, що Марія з 15 років живе окремо від батьків, адже у сім'ї є ще двоє дітей-близнюків: Ваня і Катя.

"Твої дорослі фото сьогодні легко знайти в соцмережах, моя дівчинка. Ти буваєш на них різною: серйозною і задумливою, яскравою і артистичною, впевненою і сором'язливою. Але сьогодні я хочу щоб ти відчувала себе так, як на цьому фото - безтурботною хохотухою з приводу і без, що підставляє п'яточки сонцю і своєму прекрасному віку! Люблю тебе ще до дня твого народження, Мішечок...) Мама.
@ma_kravets ♥️👧", - поділилася радістю Кравець. Фолловери ж залишилися в захваті, приєднуючись до побажань, а також засипаючи юну знаменитість компліментами.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" зі сльозами на очах попросила українців про допомогу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець показала народну любов до Кварталу 95.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кравець з "Квартал 95" знялася в гарячій фотосесії.