Президента Росії знову висміяли користувачі мережі. Цього разу карлик Путін з'явився в несподіваному образі – він з батогом в руках захищає нову Конституцію Російської Федерації, яку останнім часом активно "підганяє під себе". Влучна політична карикатура була опублікована блогером під псевдонімом "Julius-ALF" в соцмережі Twitter.

Скріншот поста
Скріншот поста

"У Держдумі запропонували засекретити деякі статті нової конституції", – йдеться у підписі до опублікованої фотожаби. Звичайно ж ця публікація невідомого художника не залишилася без уваги користувачів, її почали активно коментувати. "Можна взагалі всю конституцію засекретити", "Закони пишуться для людей. Схоже населення РФ давно не вважають за людей", "Там буде прописано, що всі росіяни раби", "А ми тоді таємно буде дотримуватися цих норм", - коментують користувачі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Собчак жорстко розмазала пропагандистку Скабееву в прямому ефірі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Наші котики" дадуть ляпаса російським загарбникам.

Також портал "Знай.ua" писав, що головна пропагандистка Путіна потрапила в реанімацію прямо з наради.