Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася своїм поганим характером, шпагатами і любов'ю до лазні, часто публікує в мережі фото своїх розваг. Instagram зірки завалений фотографіями її шпагатів, вона їх дуже любить, а от свого нареченого Настя не поспішає показувати публіці. Напередодні весілля ми вирішили нагадати вам найбільш епічні шпагати Волочкової.

Балерина хвалиться не тільки горизонтальними шпагатам, але і часто показує вертикальні. В одній з недавніх публікацій зірка показала на відео своє тренування, вона стоїть біля станка і раз за разом задирає ногу вгору.

Також Настя любить робити свої "рогатки" в дивних і несподіваних місцях. Ось, наприклад, вона забралася на високий тренажер і ошпагатилась на ньому.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У січні балерина відпочивала в Таїланді, який вздовж і впоперек зміряла своїми шпагатами.

Ну і куди ж без легендарних шпагатів в лазні і улюбленій крижаній купелі

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.