Переможці Національного відбору на Євробачення 2020 група "Go_A" заявила, що не буде спілкуватися з російськими пропагандистськими ЗМІ, і що не асоціює себе з Гітлером. Про це повідомляє телеграм-канал "PavlovskyNews". Як виявилося, користувачі соціальних мереж припустили, що назва колективу означає "вперед, Адольф (Гітлер)", нібито це вказує на те, що виконавці симпатизують фашистам і навіть сценічні костюми вибрали в червоно-чорних тонах.

Переможці Нацвідбору "Go_A", скріншот з відео
Переможці Нацвідбору "Go_A", скріншот з відео

Однак, творець групи Тарас Шевченко спростував такі звинувачення і пояснив назву. "В назву групи кожен може вкласти свій сенс, але для нас – це "шлях додому". Тому що "go" з англійської "йти", літера "А" означає "дім, початок", тому що "А" перша буква в алфавіті", - сказав він. А у відповідь на хейтество пісні "Соловей" Шевченко відповів, що радий тому, що в українців така багата фантазія, якщо вони також детально розбирають пісні.

Вокалістка гурту Катерина Павленко заявила, що повністю впевнена у своєму образі. За її словами, в Європі зараз тренд на дівчат індивідуальних, а не на красивих, так що в цьому плані все нормально. З приводу спілкування зі ЗМІ вона сказала так: "Якщо буде можливість, ми не будемо спілкуватися з російськими ЗМІ на Євробаченні".

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Go_A представить Україну на Євробаченні, кращі пісні конкурсантів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Jerry Heil зізналася, навіщо змінила номер на нацвідборі "Євробачення 2020" в останній момент.

Також портал "Знай.ua" писав про тріумф Go_A, істерику KHAYAT і друге заміжжя Тіни Кароль – як пройшов фінал Нацвідбору на Євробачення 2020.