Герой 9 сезону романтичного реаліті "Холостяк" Микита Добринін і його чарівна наречена Даша Квіткова подорожують світом і відкривають для себе нові місця.

Повернувшись з Балі, де Микита влаштував Даші романтичну пропозицію руки і серця, закохана пара невдовзі знову вирушила в дорогу - цього разу в Бразилію, щоб побувати на знаменитому на весь світ карнавалі.

Микита з Дашею поділилися в мережі яскравими фото і відео з відкриття карнавалу і зараз продовжують вивчати таке різне і цікаве місто Ріо-де-Жанейро.

І щоб сповна насолодитися його мальовничими красотами закохані замовили собі екскурсію на гелікоптері та помилувалися містом з висоти пташиного польоту. Захоплюючими кадрами Микита з Дашею поділилися на своїх Instagram-сторінках.

Квіткова опублікувала короткий відеоролик, на якому видно знамениту статую Христа-Спасителя серед хмар.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

А Микита Добринін поділився трохи довшим відео з різноманітними видами на місто та зафільмував Дашу в кабіні гелікоптера

."Ріо-найкрасивіша пісочниця в світі. Мої емоції злетіли вище ста. Пишіть і про свої після цього перегляду відео", - прокоментував екс-Холостяк.

Добринін з Квітковою в Ріо, фото: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше