Переможцями українського Нацвідбору на Євробачення 2020 стала група Go_A. Солістка гурту Катерина Павленко і мультиинструенталист Тарас Шевченко розповіли в інтерв'ю ТСН, як готуються до музичного конкурсу.

"Спочатку ми підпишемо контракт з "Суспільним", а потім вже зрозуміємо, що робити далі", – в жарт повідомила солістка групи.

Переможці Нацвідбору "Go_A", скріншот з відео
Переможці Нацвідбору "Go_A", скріншот з відео

Учасники розповіли, що їх конкурсний номер буде відрізнятися від того, який група показала на Нацвідборі.

"Ну ось ми шанували коментарі і дуже багато людей пишуть "Навіщо ви прибрали руху? Поверніть, будь ласка, руху" Тому ми зараз думаємо над тим, щоб повернути танець назад", - розповіла солістка.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що переможці Національного відбору на Євробачення 2020 група "Go_A" заявила, що не буде спілкуватися з російськими пропагандистськими ЗМІ, і що не асоціює себе з Гітлером. Про це повідомляє телеграм-канал "PavlovskyNews". Як виявилося, користувачі соціальних мереж припустили, що назва колективу означає "вперед, Адольф (Гітлер)", нібито це вказує на те, що виконавці симпатизують фашистам і навіть сценічні костюми вибрали в червоно-чорних тонах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Go_A на Євробаченні зачепили за живе бувалого "дідка" Лозу.

Як повідомляв Знай. ua, Go-A українізує Євробачення.

Також Знай. ua писав, що переможці Нацвідбору "Go_A" відмовилися спілкуватися з РосСМИ і прокоментували пересуди про назву групи.