Відомий український співак Андрій Данилко, якого багато хто знає і любить під сценічним образом Вєрки Сердючки, побував у гостях програми "Слава+" від радіо Люкс ФМ. Співак відверто відповів на питання щодо його минулого, сьогодення й навіть трохи поділився планами на майбутнє.

Андрій Данилко, фото: Люкс ФМ
Андрій Данилко, фото: Люкс ФМ

Про це стало відомо завдяки великому відеоінтер'ю на YouTube-каналі Люкс ФМ, під назвою: "Андрій Данилко: про Євробачення, повернення Сердючки і відхід з Х-Фактора".

В один момент ведучий запитав у Андрія, чи заважає зараз йому Вєрка Сердючка, чи допомагає?

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Вона ніколи мені не заважала, а як вона може мені заважати? Ну з чого ти це взяв, та ну припини. Послухай, ось я тобі скажу, от якби в той час не поява двійників, то це дуже хороша маска. Ти абсолютно можеш відчувати себе спокійно в звичайному житті, ходити по вулиці, по Хрещатику. Але з появою двійників, потрібно було показуватися, люди повинні знати, хто її грає. Але зараз, ти знаєш, коли я зробив паузу для Сердючки, з'явилися Х-Фактор, відбір на Євробачення — це була боротьба з собою, я не міг звикнути. Але мені стало легше, я намацав у собі Данилка, телевізійного.", - зізнався Андрій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Данилко накинувся на журналістів - "Стадо овець, хейтери і то краще".

Як повідомляв Знай.uа Тіна Кароль "бахнула" з двома чоловіками, Балан десь загубився - "Хочеться кохання".

Знай.uа писав, адекватність Кароль, Данилка і українців поставили під сумнів, Нацвідбір загруз в "путінському" скандалі.