У Disney великі зміни в верхньому ешелоні керівництва. Глава The Walt Disney Роберт Аллен «Боб» Айгер, який очолював компанію з 2005 року і зробив її такою успішною вирішив покинути пост і відійти від прямого управління. Відразу обмовимося, що Боб Айгер не йде з Disney, він залишиться на посаді голови ради директорів - поточний контракт закінчується 31 грудня 2021 року (з великою ймовірністю, він буде продовжений на новий термін) - і зосередиться на творчому напрямку.

Disney вирішила не запрошувати нікого ззовні, і призначила свою людину. Що цікаво, його теж звуть Боб. На посту CEO Боба Айгер, змінить Боб Чапек, що працює на компанію останні 27 років. З 2015 року він займався виключно розвитком тематичних парків, а з 2018-го став відповідати ще й за інші споживчі товари Disney.

Сам Айгер, коментуючи зміну генерального директора, зазначив, що повністю довіряє Чапеку і чекає співпраці з ним. Новий генеральний директор буде курирувати всі сегменти бізнесу і корпоративну політику компанії.

Восени 2019 року Боб Айгер став найвпливовішою людиною в індустрії розваг за версією The Hollywood Reporter. Пояснюючи його перше місце в рейтингу, видання написало: «У сучасному Голлівуді все ще немає такої людини, який би поєднував комерційне бачення і творчу хватку так, як Айгер». Роком раніше Айгер також займав в рейтингу лідируючу позицію.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше найбільший світовий лідер сказав "ні" телебаченню

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще