Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити до Москви і зараз активно гастролює по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото у своєму Instagram. Цього разу зірка виклала в мережу незвичайні селфі, на яких з'явилася в абсолютно новому образі. Як видно, співачка сфотографувала в дзеркало, вона стоїть у якомусь невизначеному приміщенні, яке схоже на гримерку.

Перед камерою Ані Лорак з'явилася в незвичайному платті чи халаті оригінального візерунку, що нагадує балахон. Цей наряд приховав струнку фігуру і пишний бюст зірки, вона поклала одну руку на пояс, а другою тримає телефон, на який себе знімає. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж і мила усмішка. Лорак не підписала свою публікацію, залишила лише емодзі у вигляді поцілунку. Звичайно ж публікація артистки не залишилася без уваги, фоловери почали активно обговорювати її образ і стиль.

Деякі з шанувальників порівняли зірку з втікачкою Повалій, адже на цьому фото вони дуже схожі.

Коментарі під постом Лорак

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.