Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка працює на Новому каналі і обожнює подорожувати, часто радує публіку яскравими постами в Instagram. Так, в цей раз красуня поділилася з фанатами яскравими кадрами зі своєї подорожі в сонячний Єгипет. Як виявилося, зірка не втрачає часу дарма і вже влаштувала на відпочинку жарку пінну вечірку.

На нових фото, які показала Леся, її можна побачити в яскравому бікіні з переливчастими паєтками, поверх якого одягла довгу чорну накидку. Цей наряд підкреслив ідеальну фігуру телезірки, фанати навіть вважають, що Нікітюк надто худа. Також на цих колажах можна побачити, що Леся стоїть за спеціальним апаратом, який випускає піну. Судячи з фото красуня завела публіку, обливши всіх пінкою. Фани в захваті від нової публікації зірки, але деякі відзначили якусь руку, яка визирає з-за Лесі, очевидно, там ззаду хтось є.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.