Українська співачка Софія Ротару змогла розчулити користувачів соцмереж вірністю і любов'ю до свого покійного чоловіка народного артиста Анатолія Євдокименко.

20 січня, в день народження Євдокименка, Ротару розмісила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію свого померлого чоловіка і підписала її: "Назавжди зі мною".

Користувачі соцмереж вразила щирість почуттів відомої співачки. Багато хто з коментаторів відзначив, що на відміну від багатьох зірок, Ротару виходила заміж лише один раз і зберігала вірність і міцну сім'ю.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Воістину лебедина вірність! Світла пам'ять Анатолію Кириловичу... Як шкода - не побачив дорослими онуків, дідусь міг би пишатися ними...", - написала користувачка з нікнеймом lenora2607.

"Як шкода, що так рано обірвалася нитка цієї великої любові!🙏❤️", - прокоментувала @ekaterina_vasilievna_moskva.

Деякі користувачі мережі поділилися спогадами про знамените подружжя. Так, @tatianastoyn пише: "Світла пам'ять Вашому Анатолію. Довелося бачити Вас обох в Інтуристі Сімферополя. Працювала там. Чудовою ви були парою. Мого чоловіка теж звали Анатолій його також немає серед нас".

Софія Ротару і Анатолій Євдокименко одружилися у 1968 році. Їх міцний шлюб тривав аж до смерті чоловіка в 2002 році, яка стала великим ударом для естрадної виконавиці.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше весілля Софії Ротару справило небувалий ажіотаж: "Хуторянку" не впізнати, фото.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ротару у Росії порушила давню клятву: зробила це кілька разів поспіль.

Також "Знай.ua" писав, що Софія Ротару кинула хороми в Криму: з'явилися фото.