Старша донька Анастасії Заворотнюк Анна поїхала в Італію на відпочинок на кілька днів. Однак шанувальники зірки серіалу "Моя прекрасна няня", яка продовжує лікування від онкології, переживають за дівчину через коронавірус. Зараз в Італії вже підтверджено сотні випадків зараження COVID-19 та зафіксовано 12 смертей.

Спершу фанати актриси накинулися з критикою на 24-річну Ганну Заворотнюк-Стрюкову через те, що вона зібралась на відпочинок до Італії. Проте через ускладнення ситуації з новим китайським коронавірусом почали перейматися долею дівчини.

Анастасія Заворотнюк, скріншот з відео
Анастасія Заворотнюк, скріншот з відео

Водночас дехто вважає, що метою поїздки Анни є молитви у Римі в знаменитій Сикстинській капелі за здоров'я мами. У місцевій пресі пишуть, що "донька піддала себе смертельній небезпеці заради одужання Заворотнюк". Однак пізніше з'явилася інформація, що й сама Анастасія незабаром відправиться в Європу.

Тим часом, дочка Анастасії Заворотнюк Анна викладає в мережі фото з відпочинку в Італії. Варто зауважити, що остання інформація про здоров'я Анастасії була опублікована ще на початку січня. Тоді актрису виписали з реабілітаційного центру у Підмосков'ї і сказали, що допомогти їй не можуть.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Анастасія Заворотнюк, скріншот з відео
Анастасія Заворотнюк, скріншот з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Заворотнюк з'явилися зіркові "янголи-охоронці", відео

Як повідомляв портал "Знай.ua", могла повторити долю Фріске, Білик опинилася на межі виживання

Також "Знай.ua" писав, якою була "Моя прекрасна няня" у дитинстві, показали шкільні фото Заворотнюк