Українська співачка Ірина Білик розповіла подробиці свого роману, в тому числі назвавши і причину розриву, з продюсером Юрієм Нікітіним, який зараз керує проєктом KAZKA.

Про це стало відомо з інтерв'ю, яке Білик дала ЖВЛ.

За словами зірки естради, у першу чергу пару тримала разом творчість і кохання. Будучи піонерами українського шоу-бізнесу (наприклад, саме вони внесли на вітчизняні терена вже давно усталені у світі поняття "райдеру" та "кліпмейкерства"), Білик і Нікітін мали долати безліч перешкод на своєму шляху.

Ірина Білик, Instagram
Ірина Білик, Instagram

"Я його запросила в своє життя. Коли я відкрила двері, то сказала: "Заходь, будеш зі мною працювати". Те, що ми робили – це було кохання в першу чергу. Ми кохали одне одного, і нам весь світ був відкритий", - розповідає Білик про цей період свого життя.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Зіркова пара досягла значного успіху. Співачка відзначає серед свого доробку кліп на пісню "А я пливу у човні", у якій було використано комп'ютерну графіку.

Тим не менш, не дивлячись на сильне кохання, між Білик і Нікітіним виникли суперечності, які й призвели до розриву.

"Я, напевне, виросла і подумала, що не можу бути, як собака в будці. Я хочу бути скрізь, не треба мене тримати в одному місці. В мене було дуже мало фотосесій, спілкування з пресою, навіть кліпів було дуже мало, коли в мене був продюсер. Я зрозуміла, що одній мені буде краще", - пояснила причини свого складного рішення співачка.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ірина Білик зізналася у проблемах зі здоров'ям.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ірина Білик розповіла про те, чого інші соромляться - "Немає вже 20 років".

Також "Знай.ua" писав, що Ірина Білик здивувала шанувальників моложавим обличчям: "Кохання – це..."