Зірка фільмів "Сам удома" Калкін зіграє в серіалі-антології "Американська історія жахів".

39-річний актор Маколей Калкін отримав роль в десятому сезоні "Американської історії жахів", який вийде на екрани в 2020 році. Про це повідомляє видання Today.

Колишня зірка дитячих фільмів приєднується до складу одного з найстрашніших серіалів телебачення, зазначає видання.

Маколей Калкін перестав зніматися в підлітковому віці, і він лише зрідка з'являвся в незалежному кіно. Однак зі сторінок таблоїдів актор не сходив, вони писали про нього через скандали з наркотиками. Також періодично з'являлися новини про те, що він нібито помер. Останній раз про "смерть зірки" повідомили в 2014 році.

Маколей навіть почав жартувати з цього. Одним з таких жартів він прокоментував свою участь в популярному серіалі "Американська історія жахів".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Я щойно прокинувся і побачив, що я в тренді. Може хтось пояснити, що відбувається? Я знову помер?" - написав він у Twitter.

"Наразі ні, Маколей ... ласкаво просимо в сім'ю Американської історії жахів!" - відповіли йому фанати.

Творець серіалу "Американська історія жахів" Райан Мерфі офіційно підтвердив, що в 10 сезоні шоу з'явиться 39-річний Маколей Калкін. Новина про це з'явилася в Instagram режисера. Він поділився відеороликом із іменами учасників нового сезону.

Серед інших акторів, які складуть Калкіну компанію в серіалі-антології, - Сара Полсон, Еван Пітерс, Лілі Рейб, Кеті Бейтс і Фінн Уітрок. В даний час роль зірки "Один вдома" і сюжет "Американської історії жахів 10" залишаються в секреті, але шоу має вийти в ефір уже в 2020 році.

Фото: @culkamania в Instagram
Фото: @culkamania в Instagram

Нагадаємо, Маколей Калкін вперше за довгий час знявся в модній фотосесії для обкладинки журналу Esquire