Відомий білоруський та український хіп-хоп-виконавець, який став знаменитим після випуску хіта "Чорний бумер", репер Серьога забрав своїх дітей у колишньої дружини Поліни Ололо та відмовився їх повернути.

Про таке розповіла сама мати дітей для видання "Сегодня".

Відтак, за її словами, вона вже пів року не має можливості бачити синів - десятирічного Марка та семирічного Платона, бо не знає, де співак з хлопчиками перебуває, а також ніяк не може зв'язатися з ним.

"Історія триває пів року. Але останні місяці взагалі якесь свавілля. Віддала я їх на місяць до нього на відпочинок, потім методом провокації він забрав їх на рік. Зараз я не маю можливості навіть почути їх", - зізнається Ололо.

Фото з Instagram-сторінки Поліни
Фото з Instagram-сторінки Поліни

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Окрім цього, екс-дружина репера запевняє, що Марк і Платон живуть зі сторонніми людьми, а іноді і зовсім залишаються без нагляду. У зв'язку з цим вона вже готується подавати судовий позов проти музиканта.

"В даний момент Сергій Пархоменко активно відвідує програми, висловлюючись про те, що він героїчно виховує своїх дітей самостійно, коли насправді дітей забрали від мене, їхньої матері, і ретельно приховують їх!", – каже мама хлопчиків.

Наразі ж сам Серьога ніяк не відреагував на слова своєї колишньої дружини.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, раніше вагітна Віра Кекелія поділилася сімейним щастям з фанами "Жіночого кварталу"

Як повідомляв портал "Знай.ua", могла повторити долю Фріске, Білик опинилася на межі виживання

Також "Знай.ua" писав, що Крутоголов з "Дизель шоу" переплутав дружину з Лесею Нікітюк — довелось спати на килимку